A Csapat

Brecsók János, Technikai Igazgató

Gondolom, nem én vagyok az egyedüli ember, akit már gyermekkorában megbabonáztak a régi járművek. Valószínűleg, ennek hatására autószerelőként kezdtem pályámat 1973-ban, majd hivatásos jogosítványt is szereztem 1976-ban. Feladva az alkalmazotti létet saját vállalkozásba kezdtem 1987-ben, ahol is autókat kezdtem javítani. Ez kitűnő lehetőség volt, hogy alapos gyakorlatot szerezhessek a szakmában a legkülönbözőbb járművekkel végzett munka során. Az új évezred hajnalától kezdtem több időt tölteni a veterán autókkal, mígnem 2005-ben sikerült egy 1979-es évjáratú, erősen felújításra szoruló C3-as Corvette-et (O.B.D. = Old Blue Devil) megvásárolni. A restaurálási munka egy teljes évig tartott. A jármű 2010. április 9-én tett FIVA vizsgát.

Az utóbbi egy évtized során 7 Corvette került restaurálásra a műhelyben, valamint sikerült tapasztalatot szerezni más márkákkal is, mint Camaro, Pontiac, Porshce, Cadillac….

Brecsók Norbert, Technikai Manager

Gazdasági informatikus (könyvelő) szakon végeztem a középiskolai tanulmányaimat 2006-ban. Nem tudtam azonban ellenállni az Old Timer-ek jelentette csábításnak és hamarosan azon találtam magam, hogy nappal az otthoni műhelyben szerelem az autókat apám oldalán, éjszaka pedig az Interneten szörfözök régi autókkal kapcsolatos információk után kutatva.

Brecsók Ádám, Technikai Manager

Vendéglátói szakon végeztem a középiskolai tanulmányaimat 2006-ban. Látva az apám és a bátyám munkáját, utam egyenesen a családi műhelybe vezetett, ahol mai tevékenykedem.

Kádár Róbert, Értékesítési Igazgató

Gyermekkorom óta szeretem a klasszikus járműveket és ez nincsen másként ma sem. Csodálattal töltöttek el a mozifilmek, melyekben ilyen stílusú autókkal közlekedtek. Sokáig csak álmodoztam róluk …. Mindig tisztelettel adóztam a mérnöknek és a munkásoknak, akik az örökkévalóságnak állítottak szobrot.

Egyre intenzívebben kezdtem figyelni az Internetet 2006 óta Old Timer Automobilok után kutatva. Két évnyi rendszeres keresés és a típusok tanulmányozása után, találtam egy 1978-as Chevrolet Corvette C3 (Vetty) járművet Svájcban. A jármű 2009 augusztusában sikeresen teljesítette a FIVA minősítés követelményeit. Tagja vagyok az American Car Club of Hungary 2008 óta.

Nyelv / Language

Kapcsolat

Kádár Róbert

+36 30 / 20-10-500
corvusrex2000@yahoo.com

Bemutatóterem

(Kérem, tekintse meg eladó autóinkat!)