Állapot

Kifogástalan állapot

Ebbe a kategóriában szereplő járművek semmilyen hiányosságot nem mutatnak. A karosszéria, a motor, a kerekek és felfüggesztés kifogástalan állapotban van. Az új tulajdonosnak nem kell sem időt, sem pénzt vesztegetnie a járműre, ha vezetni szeretné. A legtöbb ilyen Old Timer Automobil már rendelkezik FIVA minősítéssel vagy készen áll a minősítésre minden további költség nélkül. Az új tulajdonosnak csak el kell fordítania az indító kulcsot és már tova is száguldhat. Ezen kategória járműveinél a motorszámnak és az alvázszámnak egyezőséget kell mutatnia. Cégünk kizárólagosan erre a kategóriára fordítja a figyelmét. Két kisebb csoportot különböztetünk meg ebben a kategóriában:

  • Eredeti gyári állapot
    Ezen járművek képviselik a legnagyobb értéket. A jármű mindenegyes főeleme megegyezik az eredeti darabbal, mely a gyártás során került beszerelésre. Egyetlen egy főelemet sem volt szükséges kicserélni eddig, a jármű állapota mégis kifogástalan. A jármű értékét tovább növeli ebben a kategóriában, ha az elmúlt 30 év (vagy még több) alatt végzett felújítási és karbantartási munkálatokról pontos jegyzőkönyv számol be. Az esetlegesen meglévő apróbb hiányosságok (karcolás, repedés...) csak az eredetiséget bizonyítják hiteltérdemlően.

  • Teljesen restaurált állapot
    Ezen járművek szintén jelentős értéket képviselnek, elemeik megegyeznek a eredeti gyári elemekkel, de ezen járművek teljes restauráláson estek át. Ezen járművel valódi értékét a restaurálás minősége határozza meg. Az értéket a restaurálás részletes dokumentálásával lehet bizonyítani (színes képek és leírások).

Kisebb hiányosságok

Az új tulajdonosnak kisebb vagy nagyobb figyelmet kell szentelni az ezen kategóriába tartozó járművek karosszériájára, belső kialakítására, motorjára vagy a futóművekre mielőtt vezethetné a járművet. A meglévő hiányosságok esetlegesen segíthetnek az új tulajdonosnak egy kedvezőbb ár elérését a vásárlás során. A jármű értéke jelentősen növelhető egy minőségi felújítás által.

Restaurálási alap

Ebbe a kategóriába tartozó járművek kitűnő alapot jelentenek egy teljesmértékű restaurálásra. Az új tulajdonos valószínűleg nagyon kedvező áron juthat ilyen járműhöz, de igen jelentős időt (általában 8-12 hónap) költséget és szakmai odafigyelést kell áldoznia, hogy a kívánt eredményt elérje. A legmagasabb érték növekedés ebben a kategóriában érhető el.

Nyelv / Language

Kapcsolat

Kádár Róbert

+36 30 / 20-10-500
corvusrex2000@yahoo.com

Bemutatóterem

(Kérem, tekintse meg eladó autóinkat!)