Jelentkezés

Állapotfelmérő

Minden járművet fizikai átvizsgálásnak vetünk alá, mielőtt befogadnánk az értékesítési hálózatunkba és felhelyeznénk a website-ra. Ez a regisztrációs folyamat része. A fizikai szemrevételezés célja, hogy az eladásra kínált jármű kifogástalan állapotban van-e, mind eredetiség, mind működőképesség tekintetében. A fizikai átvizsgálás ingyenes, melyet a Brecsók műhelyben végzünk el. A szemrevételezés eredményéről az „Állapotfelmérő” lap kerül kitöltésre. A fizikai átvizsgálást akkor is elvégezzük, ha jármű már FIVA minősített. Pusztán a jármű által képviselt minőségről szeretnénk meggyőződni.

Tanácsadás a FIVA vizsgához

A fizikai átvizsgálás eredményeképpen, a műhely ingyenes tanáccsal látja el a tulajdonost a szükséges munkálatokkal kapcsolatban, annak érdekében, hogy járműve FIVA minősítést kaphasson. Műhelyünk képes felkészíteni bármely járművet a FIVA minősítésre. A vizsga költségvetése előzetesen megbeszélésre kerül a tulajdonossal. Ha a jármű már rendelkezik FIVA minősítéssel, ez elegendő bizonyíték a minőség garantálásához.

Regisztrációs díj

Ha a jármű tulajdonosa úgy dönt, hogy a cégünk értékesítési hálózatán keresztül kívánja eladni járművét, akkor egy egyszeri regisztrációs díjat kérünk 100 EUR értékben, melyért a következő szolgáltatásokat adjuk:
1. Korlátlan számú fénykép készítése a járműről,
2. A legjobb 25-50 kép felkerül a website-ra,
3. Felhívjuk ügynökeink figyelmét az újonnan érkezett járműre és
4. Segítünk elvégezni az adminisztrációt és a szállítást.

Képek

Korlátlan számú digitális kép készül az automobilról különböző helyszíneken (városi és természetes). Kiválogatjuk a legjobb 25-50 képet. Az összes kép átadásra kerül a tulajdonosnak kívánság szerint.

Belépés az értékesítési hálózatba

A kiválasztott képek felkerülnek a website-ra és ezzel párhuzamosan felhívjuk ügynökeink figyelmét az újonnan érkezett járműre email-ben és a website-on történt jelöléssel.

Kérem, keresse Kádár Róbertet vagy bármelyik értékesítési managert.

Nyelv / Language

Kapcsolat

Kádár Róbert

+36 30 / 20-10-500
corvusrex2000@yahoo.com

Bemutatóterem

(Kérem, tekintse meg eladó autóinkat!)